WHITELEY

– Jeg kom inn! Men… De vil jeg skal dra i år. 

I år?? Nei!! Det er TRE uker til. Det var jo snakk om neste år?? Altså, det skjer ikke. Nope. Aint gonna happen. UAKTUELT! Gløym det. 

Tre uker etter. På plass i Whiteley, Sør-England. Mye praktisk måtte ordnes, for å siii det sånn. Vi tok et valg på kort (!!) tid, og rett og slett bare hoppet i det. Noen mener det er galskap, men de fleste synes vi er tøffe. Jeg mener begge deler 😉 

Alt jeg sto med i hendene (det var litt), ble klasket ut av dem på en-to-tre. Vi som endelig hadde kjøpt oss nytt hus, pusset det opp slik vi (jeg;)) ville, ikke minst. Så, hadeM.

Men… Er det ikke det livet handler om også, da? Gjøre noe ut av det? Ta sjanser. Opplevelser. Eventyr. Å vite at vi faktisk har trygge rammer, og derfor kan gjøre noe annerledes for en liten stund. Det er jo bare for en periode.. Hvorfor ikke? Klart det er risikofylt, Anders kan sendes hjem fra skolen i morgen, om to måneder, fem måneder. Men hvis (NÅR) han klarer det, får han jobbe med det han virkelig ønsker. En trygg og god jobb, det vokser ikke på trær. Derfor er det verdt det. Selv for meg som “bare er med på flyttelasset”. 

Når første bilde man legger ut av seg selv på bloggen er en snasen og usminket versjon. Keeping it real…. Hah.

 

Kameraet er med, så jeg tenkte jeg lik så greit kunne holde familie og venner der hjemme litt oppdatert på livet vårt her i England 🙂 

 

Snart skal jeg se Side om Side på nett, det er høydare ass! Så feelgood-TV.

Vi BLÅGGEES!