MORE ISSUES THAN VOGUE

Nytt deksel til nytelefonen 🙂

 

At folk kjøper seg mobildeksler på telebutikker, det skjønner ikke jeg! 20 kroner på Ebay eller 300 kroner på Telebutikken? Lett valg.

 

SEOUL

This sweater!! ♥

Genser fra Bik Bok 🙂

 

 

I´M GOING TO THE MALDIVES!!

Beklager at det har vært fraværende blogging de siste dagene. Jeg har vært i min egen lille Maldivene-boble.

Ord kan ikke beskrive hva jeg føler akkurat nå. På lørdag bestilte vi nemlig fly og hotell til Maldivene! MALDIVENE!

Min største drøm helt siden jeg var ti år gammel. Det siste jeg tenkte på da jeg sovnet i går var på Maldivene. Også på søndag.. Det første jeg tenkte da jeg åpnet øynene i dag, i går og på søndag, var også Maldivene 😀 Jeg er helt i min egen Maldivene-boble. Jeg skal endelig få oppleve verdens vakreste sted! Denne gangen er det jeg som får sitte på et fly og se hundrevis av øyer omgitt av ingenting annet enn asurblått hav, jeg som får ligge i ei hengekøye midt ute til sjøs omgitt av 50 shades of blue, jeg som skal bo i en vakker bungalow midt ute i det Indiske hav. Iiiiih, herregud! Alt jeg har studert med lupe oppgjennom tiden, bilder, videoklipp, postkort, name it, jeg skal endelig få sett det med egne øyne. Jeg får føle det, ta på det, kjenne på det.

Jeg og kjærest, sammen. Jeg gleder meg!

Har litt tid på å glede meg, da. Vi drar ikke før 22. august, så jeg har goood tid til planlegging. I går ble jeg sittende i minst syv timer (hele fritiden) å glane på hotell, områder, atoll-er og alt som hører med. Jeg elsker reiseplanlegging, og denne gangen får jeg kjørt meg ekstra mye, tror jeg. Det er stort sett helt villt dyrt i Maldivene, og de siste fem-seks nettene skal vi ta inn på luksushotell, og helst med all inclusive i prisen. Men holy moly. Det er omtrent så pengboka løper i frykt og bankkontoen drar ned rullegardina når jeg ser prisene. Det er ikke bare dyrt, norske priser-dyrt, det er sviiiiindyrt med stor s, v, i og n.

Men herregud, dette blir mest trolig once in a lifetime. Det lønner seg nemlig å gå all in og virkelig oppleve det man har drømt om. Havet, livet under vann, maten, verdens fineste strender og ikke minst, luksusen!

 

 

#maldives #maldivene #nextdestination 

BESØK OG PLANLEGGING

Jeg vet ikke hva som har gjort det, men denne uka har virkelig sust forbi. Det gjør meg ekstra glad. Dessuten har dagens kosthold bestått av ingenting annet enn sjokolade, Burn og lakris frem til nå. Haha. Deilig. Fantastisk kosthold jeg har. Er imponert over meg selv. Skal straks kjøre i gang litt kokkelering for å lage ukens siste middag i Kristiansund. I dag blir det speltlompepizza. 

I går fikk jeg for første gang ordentlig besøk her. Ei venninne og gammel kollega skulle på jobb her i dag, så hun kom med hurtigbåten i går kveld. Det var skikkelig trivelig. Vi gikk ut og spiste hamburger på Havnekontoret. Den var overraskende veldig god! Lillelørdag-tilbud, 99 kroner for en god burger med chips, litt rødvin og godt selskap. Jeg kunne ikke bedt om mye mer på en vanlig onsdag i Kristiansund 😀 Stine hadde også med en flaske cava som vi hadde planer om å dele da vi kom hjem igjen, men takk GUD for at vi heller ble liggende å se Pretty Little Liars enn å åpne flaska og virkelig rassere dagen i dag. Det kunne blitt krise… Apropo krise. PLL, dere vet det har kommet nye episoder, ja? Det er greit nok at vi var småbrisen utpå kveldinga, men jeg skjønte virkelig ingenting av den episoden vi så. I alle dager? Hva har skjedd med den serien? Jaja, jeg skal nå se fem episoder likevel ikveld jeg da. Haha. 

Jeg er så dårlig på å ha med meg kameraet for tiden. Det er jo selvfølgelig derfor bloggingen også har gått på rævva. Uten bilder, ingen blogginnlegg. I så fall blir det forferdelig kjedlig (Sjekke arkivet liksom…). Kameraet mitt har ligget på jobb helt til i går, og på vei hjem fikk jeg knipset et par bilder. Haha. Her snakker vi godt organisert blogging med planlegging og kvalitet. 

 

Forblåst på broa. 

Fastelaventid i Kristiansund. Litt vår også, faktisk.

 

Det er jo veldig koselig her da:)

 

I morgen drar jeg hjem igjen. Gleder meg! Vi skal sette i gang litt oppussing før hussalget. Herlighet, det er nok av gjøremål. Alt fra maling av trapp, listverk og flislegging til gelendersnekring og rombygging. 

 

Den siste uka har jeg brukt masse tid til å drømme meg bort til sol, strand og varme. Jeg er nemlig i gang med planleggingen til årets sommerferie. ÅÅååh, har så lyst til å dra på tur NÅ at jeg nesten begynner å grine! Jeg er jo en håpløs strandelsker, så det er vel ikke overraskende at det derfor står mellom Maldivene og Filippinene?

Når jeg leser i gamle skolebøker fra 90-tallet har jeg til og med da skrevet om min våte Maldivene-drøm. Å dra dit har vært en sann drøm i mange mange år. I år kan den altså gå i oppfyllelse. Vi skal diskutere litt mer i løpet av helga, også bestiller vi veldig raskt etter avgjørelsen. Hvis det ikke blir Maldivene, stikker vi tilbake til Filippinene. Det er jo en helt klart rimeligere reise med tanke på billigere mat og drikke, men som sagt, En Maldivenetur ligger meget høyt oppe på bucket-lista. Blir det så vi drar dit, blir det ikke 21 dager med femstjerners over water bungalows på private øyer, men bittelitt luksus må vi unne oss i hvert fall. 

Jeg bare ser for meg adrenalinet i kroppen når vi sitter på flyet og ser ned på alle de mange vakre øyene som jeg har drømt om i 977 år. Da er livet komplett 😉 Kanskje.

 

Snakkes!

 

HOUSE OF EMOTIONS

Hei, mine tre faste lesere. 

Håper alt står bra til og at dere har hatt ei fin helg 🙂 Det har definitivt jeg hatt. Langhelg i Trondheim var magisk, men kaldt. Haha. Jeg har alltid følt Trondheims kulde på kroppen så lenge jeg kan huske, men først nå begynner jeg å innse at den sykskarpe lufta her er forferdelig ille! Det er mye surere enn i Kristiansund, faktisk. Det kan være fordi jeg alltid går i parkas i Kristiansund og med kåpe i Trondheim 😉 Jeg velger å tro det rett og slett er surere i Trondheim. I Kristiansund napper og glefser kulden, i Trondheim biter den. 

I Skrivende stund sitter jeg på hurtigbåten midt ute i havgapet.


Den blå prikken.. That´s me.Midt ute i havgapet var en overdrivelse ser jeg. Haha!

 

Det siste vi gjorde før jeg gikk om bord, var å spise en god lunsj med kjærest på Graffi, og å signere på en avtale med megler.
Jepps. Vi skal selge huset. Jeg synes personlig det er forferdelig vemodig og trist. Likevel vet jeg at dette er den smarteste løsningen, spesielt økonomisk. Men det å vite at vi igjen (!) skal flytte og styre med det.. Jeg spyr av tanken. Også fordi jeg synes vi begynner å få det til som jeg/vi ønsker at det skal være hjemme hos oss. Det suger, skikkelig! 

Så ikke bare er det litt vemodig å dra fra familie, kjæreste og kattepusene som jeg bruker på søndager, men det å i tillegg vite at huset vårt ikke lenger er vårt om to måneder.. Faen. Vi har råd til å beholde det, men vi har sammen funnet ut at det blir tungvindt å skulle leie det ut også. Det lå nemlig i tankene våre da jeg fikk jobbtilbudet i Kristiansund. Vi bor et stykke fra sentrum, og vi har jo faktisk ikke tilhørighet til stedet i det heletatt, så sånn sett er det jo greit. Men man rekker å skape mye følelser og hjemmefølelse på ett og et halvt år. Mange fine minner vi har fått, kattene våre som har hatt det supert, naboen(e), huset i seg selv osv osv. ÅÅh, det ligger ikke bare mye jobb i det, men også så forbanna mye følelser. 

At jeg sitter og hører Chinook med “Go home” akkurat nå gjør det ikke så mye bedre. Haha. Jaja. Sånn er livet. Man kan ikke planlegge alt, dessverre. “Hva om” er heller ikke spørsmålet jeg kan stille meg selv for tiden. Ting er som de er, og jeg er supertakknemlig for alt jeg har og ikke har 😀 Livet er egentlig fint, men på søndager blir man ofte litt ekstra emosjonell hvis man 1. er singel, 2. er ukependler (Y), eller 3. har bestemt seg for å selge huset. 

Om to timer stiger jeg i land og begynner å forberede meg til en ny arbeidsuke. Denne gangen har jeg med treningsklær i weekendveska mi. Endelig! Joggesko og en tynn Bergansjakke, perfekt til jogging. På tide å utforske byen jeg “bor” i 🙂 I hvert fall det landet. Innlandet. Er jo så mye land i Kristiansund at det er som et nytt Skandinavia. Kirkelandet, Innlandet, Nordlandet, Sørlandet, Utlandet.. Name it!

 

Takk for ei fin helg, alle dere som var en del av den :-*


Hahaha, ler meg ihjel av det siste bildet. Jeg og Anders endte opp hos søstersen og Vidar på biffmiddag i går kveld. Tulla litt med at guttene bare satt og trykka på mobilen på selveste Valentines day. Anders var rask på labben og sendte en videosnap tilbake av meg og søs. Nusketroll 1 & 2.

 

 

 

God søndag videre!

 

TORSDAGSPRAT

I dag startet jeg dagen med å kjøre fra politiet i 60-sonen i Hommelvik. Hadde vært på butikken, og etter 40-sonen halvveis hjem, som jeg btw HATER fordi det går så seeeint, ga jeg på litt mer enn jeg burde kanskje. Men den 40-sonen med fartsdumper er så idiot at da 60-sonen kom var jeg omtrent utsulta etter å kjøre gassen i bånn. Jeg er jo kjent for å være utålmodig. Intet nytt. Var ikke så ille altså, men jeg kjørte godt over 60. Skimtet en hvit bil bak meg som jeg bare peiset avgårde fra. Idioten skulle ikke få ligge i bilrumpa mi nei. Så jeg bare cruiset i vei. Hahaha. Til tider 80 i 60´n. Da jeg svingte opp til avkjørselen hjem, innså jeg hva og hvem som lå i hælene på meg. En politibil for faen! Hahaha. Ehh. Lot være å se meg i speilet de siste metrene rett og slett fordi jeg ville spydd av nervøsitet og skam hvis de hadde fulgt etter meg til ytterdøra. Haha. 

Gjør ikke det med det første igjen;) 

Annet nytt da..? Ja, tydelig at nyhetene kommer litt sent til Kristiansund, men Bruce Jenner skal skifte kjønn!?!? I svarte? Og hvorfor har ikke jeg fått med meg dette, to måneder etter resten av verden fikk vite det? Jeg er i hvert fall i stallsjokk. Krasjet bilen sin har han også. 

 

 

 

Dagen i stikkordsform:

♥Aldri følt meg styggere enn jeg gjør for tiden – Det innså jeg først i dag. Seriøst, trodde aldri jeg skulle bli så stygg som jeg er for tiden! Haha. Jeg mener det.

 

 

♥Startet dagen med godteri i senga.

♥Har vært på Fairytale Cupcakes for første gang.

 

♥Har hatt tid til å se gjennom gamle Facebook-statuser og innsett at ingen, da mener jeg ingen, bør uttrykke seg i sosiale medier før man er minst 25 år.

 

Vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin vin. Nevnte jeg vin?

♥Har intervjuet en veldig flink blogger, tenkte jeg skulle legge ut bilde, men hold deg fast, jeg er for stygg på bilde! Det var faktisk da jeg innså at mine glansdager er langt forbi.
♥Har spist opp en hel pakke tikka masala, etterfulgt av en pose Snack-chips.
♥Har sett Real Housewives of Beverly Hills og Cheshire.  
♥Fryst rompa av meg – det er kaldt (!) i Trondheim ass. 
♥Tok innersvingen på polisen. Klebb.

 

Er ufattelig godt å være hjemme igjen etter ti dager i Kristiansund forresten:) ÅÅåh, hjem ♥ Anders, pusene, huset mitt, ordentlig TV, kos. 

Nå skal jeg straks finne senga. Vært en lang, men veldig fin dag.  I morgen får jeg besøk av bestevenninna mi. Vi skal drikke VIN. Håper hun har noen skjønnhetstips å komme med..

 

God kveld! :)) 

FØRSTE KRISTIANSUND-HELG

Og hvor starter man når man ikke har gitt en lyd fra seg på over en uke? Jeg har hatt morgenvakt som har resultert i en litt annerledes og travel uke. Dette kombinert med jobbhelg, da. Denne uka har jeg gjort utrolig mye forskjellig, blant annet kjørt bil for første gang (alene) i Kristiansund, kjørt meg bort, stått på stand med jobben, vært på konsert med Jaa9, OnklP og Admiral P (jobb), dratt ut på byen, og fått første Kristiansund-nedtur frem til nå.. Mitt høydepunkt når jeg drar ut på byen, er definitivt nattmaten. For hver halvtime fra vorset starter til det stenger på byen, tenker jeg bare mer og mer på den feiiteste burgeren fra Burger King som jeg skal fråtse i. Burger, chilicheese, chips, cola, full pakke. Åh, det beste som finnes! Det finnes jo Burger King her vettu.

Jeg tenkte det samme på fredag også, da jeg var ute for første gang. Jeg drakk litt vin med en kollega og “samboeren” hennes, før vi dro ut på noe som kalles for Havnekontoret. Det var da jeg fikk slaget i trynet, hardt som betong smelt på midt på truten. Jeg fant ut at neida, i Kristiansund finnes det ikke nattmat. Ikke engang en PØLSE på benserten altså. Det er visstnok sånn at kommunen har bestemt at ingen skal holde åpent etter klokken elleve for å forebygge slåssing!? HerreGUD. Er det virkelig mulig i 2015 å ikke få seg en burger på vei hjem fra byen i en byby? Jaada. Og dessverre bor jeg i den.

Så der gikk jeg ulykkelig og skrubbsulten på byen og visste at da jeg kom hjem hadde jeg i hvert fall knekkebrød i skapet, og en avocado i kjøleskapet. Heldigvis var det en snill gutt som så desperasjonen min skinne igjennom da jeg og Hilde ventet på taxi for å komme oss hjem. Han spanderte på meg en flaske cola. Gjestfrihet har de i hvert fall. 

 

Nå har jeg belaget meg på å fylle kjøleskapet.

 

 

Og han bare.. 

 

Og jeg bare..

 

 

Ellers stormer det godt her i Kristiansund som resten i Midt-Norge. Hver gang jeg går over brua til jobb blåser det så kraftig at jeg føler jeg ikke får puste! Helt snålt. Hurtigbåtturen hjem til Trondheim på onsdag henger forresten i en småtynn tråd. Heldigvis går det buss. Jeg drar nemlig hjem og avspaserer etter helga. Det blir utrolig godt å komme hjem nå. Dette er første gang jeg har vært så lenge bort fra Anders på seks år. Ganske sykt 🙂 

 

 

Skrives! 

 

ETT SKRITT FREM, TO TILBAKE

Hei! 

Her går dagene i ett, selv om jeg har morgenvakter denne uka og slutter klokken halv to. Jeg har hatt store planer om å benytte ettermiddagstiden på å se meg rundt omkring i byen når det faktisk er dagslys. Problemet er bare at det har snødd ganske heftig her, og vintersko..? Det har jeg altså ikke tenkt tanken på å ha med hit. Undervurderte nok været litt.

Jeg har tre par sko her, det ene er et par Converse, et par joggesko og et par vår-boots fra Bik Bok uten spor i. Og la meg poengtee at det er en del oppover- og nedoverbakker på vei til og fra jobb. På vei til jobb gikk det ganske fint, men ikke på veien tilbake.

Jeg turte ikke prøve meg videre etter 30 sekunder på veien, så jeg snudde, gikk i motsatt retning istedenfor og inn på kjøpesenteret for å se om jeg fant et skopar jeg kunne kjøpe. Fant nada, selvfølgelig. Så på vei hjem i dag (oppoverbakker), tok det så lang tid at all take away-mat var kald da jeg kom hjem.

For hvert steg jeg tok, gikk jeg minst to tilbake. Jeg kunne sikkert endt opp i Molde hadde jeg prøvd lenge nok! Haha. Heldigvis ble jeg reddet av nedoverbakker siste stykke. 

Herregud. Som jeg bantes, svetta, rødmet og flira. Må jo ha sett ut som en gås der jeg gikk.

Sånn så fotsporene mine ut for hvert steg jeg tok. I dette tilfellet glidde jeg heldigvis fremover.. 

 

Da jeg kom hjem feiret jeg erobringsferden med thaimat, Vanderpump rules og Real Housewives! Velfortjent etter ukens hardeste kamp hittill mot glatt vei. Seriøst, jeg gruer meg til å gå til jobb i morgen. Kommer til å seile hele veien. Nesten bedre å ta snarveien med å smette på seg redningsvest og hoppe fra brua. Da havner jeg jo rett utenfor jobb på tre sekunder. Neida. Heldigvis går jeg såpass tiiiidlig om morgenen at ingen ser meg om jeg tryner. 

Endelig fikk jeg kjøpt meg noe grønt!

 

Og thaimat, som sagt. Vårrull og biff i rød curry!

På den forrige asiatiske restauranten vi spiste på her, var det så lite futt i maten at jeg tenkte at kristiansundere ikke var særlig “inne” på thaimat. Var derfor litt bråkjekk da jeg bestilte meg “thaisterk” mat i dag. 

Sist jeg kjøpte thaisterk mat var i Thailand på en gatekjøkkensjappe. Jeg holdt på å brenne av meg truten. Men hallo, det var i Thailand, nå var jeg i Kristiansund, klippfiskens by, tenkte jeg.. Kan skrive under på at jeg ALDRI igjen bestiller thaisterkt, for det betyr nemlig thaisterkt, uansett hvor i verden jeg befinner meg.

 

 

 

Jeg skjønner at enkelte kan bli sjalu og misunnelige med tanke på hvor spennende hverdagen min er for tiden. Opplevelsene bare står i kø. En kamp mot isete veier og megasterk thaimat på en og samme dag! Og i tillegg et helt blogginnlegg om det, det sier jo litt om hvor ekstremt spennende livet mitt er for tiden. Jeg må virkelig melde meg inn på et treningssenter eller få meg en hobby i nær fremtid.
 Dette er ikke bra!

Nå må jeg sove. Klokka ringer 05.15 i morgen. Det er tidlig det.

 

 

Såvvå godt!