FRA 75B TIL 60D – UTEN SILIKON

Er det en ting jeg er sikker på i verden, så er det at omtrent åtte av ti kvinner ikke har peiling på hva som faktisk er riktig BH-størrelse. Jeg var blant de åtte helt frem til i går. Jeg har egentlig aldri tenkt særlig over hva jeg skal bruke i størrelse, så jeg har brukt alt fra 70A til 75B fra jeg var tolv-tretten år sikkert. Uviten om hvordan en perfekt BH skal sitte rundt brystet. Who cares, tenkte jeg. Så lenge jeg har en BH så går det vel bra. 

I går var jeg innom Change på Sirkus Shopping for å måle meg for første gang. Jeg fikk heldigvis veldig god hjelp av søskenbarnet mitt, Ida, som jobber der. Jeg fikk første hakeslepp da hun målte og fant ut størrelsen min. Fra å bruke H&Ms 75B gikk jeg til 60D. D-cup!? Hahahaha. Jeg holdt på å dø på meg. Andre hakeslepp kom da jeg prøvde BH-en. Den satt som et skudd, og aldri før har jeg hatt noe som en gang ligner på en kløft. Helt til i går. Og det uten silikon og greier. Who knew.

Det endte opp med at jeg kjøpte den på tilbud til over 300 kroner. MEGET verdt! En ting er sikkert, jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe en BH igjen på verken H&M, Primark eller noen som helst annen plass en en skikkelig undertøysbutikk der man får god hjelp. Begynte plutselig å skjønne hvorfor butikken heter Change btw 😉

Så vet dere det da. 

Men jeg anbefaler alle kvinnemennesker der ute om å finne deres riktige størrelse. Den kan selvfølgelig variere fra butikk til butikk, men kvaliteten på BH-ene er bare en helt annen verden. Jeg lover!

 

Siden jeg kjøpte en BH til 300 kroner i går, så måtte jeg jo kjøpe en ny topp. Nei, det var ikke det jeg tenkte da jeg mistet bussen og ikke hadde noe annet å gjøre enn å traske litt rundt. Men sannelig fant jeg en supersøt topp. Veldig fin, spesielt sammen med smykket og ringene. 

 

Det var på salg, så jeg slo til. Burde spart til tur, men det har jeg lagt på hylla først som sist. No point. Spar spar spar. Tull, sier jeg! Særlig når det er salg. Som det er hele tiden nå til dags.

 

Også fikk jeg pakke i posten også i dag. Babyblå, søt kjole med cutout på sidene. Den blir perfekt til Filippinene 🙂

Men nå er jeg så trøtt at jeg må hente fyrstikkene hvis jeg skal holde meg våken. Kan opplyse om at det ikke er særlig behagelig med fyrstikker i øynene. Vært mye trøtt, så det er testet det altså. 

 

Men vi skrives! 

I morgen er det FREDAG! AMEN! 

FEM FINE FRØKNER

Og ei ikke fullt så fin ei som har vært ute å gått morgentur i finværet 🙂 Hehe. I dag var jeg ute allerede før klokken ti. Sovet sykt dårlig i natt. Dere vet når man hører ting i søvne, men det føles ut som om du er våken..? Sånn har jeg hatt det i hele morgest. Hørte noen røske tak i håndtaket på ytterdøra, for så å luske seg opp trappa og overfalle meg. Våknet av at hjertet mitt stoppet cirka. LIVredd. La meg minne om at jeg har kniv under hodeputa nå som Anders er borte et par dager. 28 år og husredd som F. Heldigvis har jeg ei venninne som er likens. Bortsett fra at hun har plassert hagla under senga da, ikke en kniv. HAHA. 

Har fått helt dilla på sangen “fem fine frøkner”, og hører den non stop, enten under trening eller i bilen. Av en eller annen grunn, og jeg vet det høres skikkelig teit ut, så ser jeg alltid for meg at det er Cecilia Brækhus som synger den sangen. Hvor logisk er ikke det. Haha. Sikkert fordi det er den eneste personen av “bergensk opprinnelse” jeg omtrent vet av 😉 

Begynte på et blogginnlegg i går, kom langt og, før mac-en bestemte seg for å krangle med meg. Var ikke mye fornuftig i det innlegget heller, men skrøt noe voldsomt over det fine været vi har hatt de siste.. Tja, den siste måneden? Vi har hatt dårlige sommere de siste fem-seks årene i Trøndelag, så jeg hadde virkelig null tru på at vi skulle få flere finværsdager enn de i slutten av mai. Viste seg at jeg tok feil, gitt. Det skjer jo det da, en gang i skuddåret eller noe. 

Bilder fra turen i dag. Gikk ned i fjæra etterpå for å bare kjenne på havlukta. Yes, I´m old.


I dag er været litt gråere, men det er fortsatt rundt 24 grader. Trodde jeg skulle stjele tl meg litt farge under gåturen, men det skjedde ikke. Har ligget pal i sola de siste dagene, og det er av en eneste grunn. Jeg prøver å bli brun. Føler meg nemlig som en vaniljestang, hviiiit. Begynner å komme seg bittelitt nå da. Men det er sannelig ikke mye.

I dag er den eneste dagen jeg ikke har ligget på verandaen denne uka. Orker rett og slett ikke. Synes det er dø´kjedlig. Har en altfor rastløs kropp.

I skrivende stund sitter jeg svett og heslig i sofaen mens jeg spiser frokost og ser Homeland. Avslutning på sesong tre. Ååh 🙁 🙁 🙁 Skal ikke avsløre for dere som ennå ikke har sett det, men.DAMN!! Må vente helt til 5. oktober før sesong fire kommer. Meget spent på den. 

Sprang innom postkassen på vei hjem ista, og der lå det en pakke til meg 😀 Har gått litt bananas på Ebay i det siste (også), og plukker opp pakker omtrent hver dag. I går hentet jeg to stykker. Deriblant en gul kjole som så utrolig fin ut på bildet, men som så ut som en søppelpose på meg? Megasvær til å være XS i hvert fall. 

I dag fikk jeg denne BH-en.

 

Det er en BH-lignende sak med sånne durter på hver side. Ja. Hvordan skal jeg forklare? Vises dårlig på bildet. Var egentlig ikke så lurt å bestille en BH i one-size med tanke på mine gigameloner??.. Haha. Men 29 kroner, hallo. 

Også kjøpte jeg en kjole på H&M en dag her også. 

Ser kanskje ikke så fin ut der den henger, men den har åpen rygg og er rett og slett mye finere i virkeligheten enn på bildet. Har planer om å bruke den på lørdag. Da skal jeg prøve å gjøre noe annet enn å bare sitte hjemme. OMG, det er jo i morgen det!? Shit, som tiden flyver. Om jeg så ikke får andre planer enn å sitte hjemme, så skal jeg ha den på no matter what. Haha. Pynte meg for en kveld hjemme alene. Spennende.? For et eventyrfullt liv jeg har. 

 

Men nå skal jeg gjøre meg klar før jeg må dra og mate kattene til søstersen. De er nemlig på ferie i Portugal. Lucky lucky! Har også fått i oppgave å vanne plantene? Eh, jeg har vel fortalt litt før om mine fantastisk knallgrønne fingre? Hun bør med andre ord være forberedt på at alt av grønt liv i huset ikke er fullt så livlig når de kommer hjem. Mulig det ligger som en kompostdunge på plena og. 

Men kattene skal jeg derimot klare å holde i live! 😉

 

God FREDAG! :))

 

TURIST

God morgen! Jeg klager ikke i det hele tatt på at jeg har senuke i finværet 🙂 Det vil si fem timer i sola hver dag før jeg må dra. Denne uken er det meldt 26 og 27 grader hver eneste dag. Helt utrolig. Kan ikke huske sist vi hadde en så fin sommer. 

I går kom jeg hjem fra Levanger i syv-tiden på kvelden. Har hatt en superfin lørdag og søndag der. I går startet jeg dagen med å jogge en langtur i sola. I tillegg var en tredjedel bestående av laaaange oppoverbakker. La meg minne om at det var 25 grader allerede klokken halv elleve da jeg la ut på tur. Jeg hadde bestemt meg for å jogge helt frem til asfalten (som mamma hadde fortalt om). Jeg hadde verken Nike-klokka mi på eller vanlig klokke, og hadde aldri jogget der før. Var derfor helt blank på tidsperspektiv og hvor jeg var for så vidt. Men jeg endte opp med cirka åtte kilometer, minst tre av dem var steinharde oppoverbakker. Kom aldri til asfalten da. Begynte å bli så farlig varmt og null tilgang til skygge, så jeg måtte tvinge meg til å snu. 

Etter hvert kom SIlje og Vidar og spiste lunsj med oss. Mamma hadde laget en utrolig god kylling- og pastasalat med alt restekjøtt fra dagen før. Vi har mobbet mamma for matlagingen hennes fra da vi var små, men nå må vi vel begynne å holde kjeft snart, tror jeg. Fått dreisen på kjøkkenet den dama, tydeligvis! 

Kjøpte forresten denne sausen på Meny, tre for to. Vi kjøpte Chili-bærnessaus,, mexikansk glaze og tzatziki. Sauser som smaker magisk til grillmat, brød, kjøtt og hva som helst. Anbefales virkelig!

Satt i sola i et par timer før Silje og Vidar dro videre til Frosta. Anders kom også, så jeg, han og mamma kjørte en tur til Stiklestad.

Der driver de og forbereder spelet nå. Det var varmt i Levanger også ja, men der oppe var det KOKvarmt og 33 GRADER. HerreGUD. Hvem trenger syden? Jeg? Haha. Men Trøndelag er virkelig en snasen plass når det er fint vær.

Får dessverre ikke med meg spelet på Stiklestad i år, men har veldig lyst til å se det. Var øvinger mens vi var der. Jeg hadde håpet på å få sett en hest eller to. Den eneste hesten jeg så, var denne. 

Jeg har sikkert tatt 107584805 bilder av mamma oppgjennom tiden. På 99,9999 prosent av dem gjør hun seg til. Dette er vel intet unntak..? 😉 

Anders satt vi fast i denne, også gikk vi et par runder rundt i området. 

Who’s the guilty one..?  Noen må ha hatt det litt ekstra gøy under øvingene, vil jeg tro.

 

Satt oss til slutt ned ved restauranten der, og fikk i oss litt is. Ord kan ikke beskrive den varmen. Det var Kroatia-varmt på en av de varmeste dagene, tør jeg påstå. 

Stakkar blomst. Om jeg var en blomst etter joggeturen i går, så hadde jeg sett sånn ut.

 

Senere på ettermiddagen kjørte vi hjem mot Hommelvik. Første vi gjorde da vi kom hjem var å rundvaske hele huset. Da er det sannelig godt å kunne sette seg ned etterpå med god samvittighet. Avsluttet kvelden med ost, kjeks, potetgull og litt rødvin. Jeg og Anders har en rekord-sen sommerferie i år, starter ikke før 22. august, så det er viktig for oss å bruke helgene for det det er verdt. På onsdag reiser Anders til nord og tar langhelg. Jeg skal derimot jobbe. Det gjør meg ingenting, heldig som jeg er 🙂

Nå skal jeg nyte sola og jobbe med “brunfargen” jeg ikke har. Må sikkert bo i solarium i to uker i strekk for å få en grunnfarge til Filippinene. Aldri før har skrotten vært så bleik i juli, eller noen gang, egentig.

 

God mandag!

AT MY MAMAS HOME

 God kveld fra slow city, Levanger 🙂 

 Jeg bestemte meg i går kveld for å dra hit i dag, så da var det bare å stille klokka på ti i morgest, for så å sette seg på toget til Levanger. Det tar jo ikke lange tiden, i tillegg fikk jeg studentrabatt fra en snill konduktør som foreslo at jeg var student. Kom hit i halv ett-tiden, og det første jeg og mamma gjorde, var å dra på Magneten. Ute var det cirka 24 grader, men vi valgte likevel å sose rundt på et kjøpesenter. Jeg liker Magneten. Kommer aldri tomhendt fra der. I dag kjøpte jeg et supersøtt sengesett, puter, sokker og et rosa skjerf (råfint!)! Kanskje noe mer som jeg ikke husker i øyeblikket. 

 

Brukte skjørtet mitt fra Ebay for første gang i dag. Har jo sett lenge på et lignende et fra Bik Bok. På Ebay kostet skjørtet 70 kroner, på Bik Bok koster det 299,- om jeg ikke husker helt feil. 

 

På ettermiddagen kjørte vi oss en tur til Steinkjer til søskenbarnet mitt og familien hennes. En kjapp, men koselig tur 🙂 Cirka 40 minutters kjøretur. Flaut, men det er første gang jeg er der siden de flyttet dit for tre år siden. Men DÆVEN, for et flott hus! Drømmehuset mitt omtrent. Akkurat samme interiør, farger, vinkler, detaljer og vinduer som jeg en gang vil ha 🙂 Men nå skal det sies at hun er ufattelig flink med interiør også. Fikk en litt sånn “Villa Paprika”-følelse. Altså, bloggeren! 

 

Da vi kom hjem fyra vi opp grillen, og på den la vi både marinert svin og pulled pork. NAM! Til tilbehør hadde vi fersk loff, guacomole, tomatsalat, chili-bærne (Skrives sånn den vi kjøpte, den var knallgod), mexikansk glaze saus, chips og salat. Det var virkelig det mest velsmakende måltidet jeg har spist på lang tid! Kunne spist meg i hjel. Noe jeg cirka gjorde. 

Utover kvelden har vi sittet på verandaen og drukket vin og sett bilder. Jeg og Ulf i hvert fall. Mamma har sittet og spilt spill på paden. Haha! “Bare en runde til”. Jaokej. Neida 😉 Joda. 

Har vært en superfin dag som snart er i ferd med å ta slutt. Stuper snart til sengs, kjenner jeg? ZzZZZz..

I morgen kommer Silje-søster, svoger-Vidar og Anders. Blir både lunsj og middag på Levanger før jeg drar hjem. Koselig! 

 

Ønsker dere en fin lørdagskveld videre til dere som er våken 🙂

F FOR FFFFREDAG

Ferdig med sunnhetsuke, og jeg går dermed rett på en fet, hjemmelaget lasagnemiddag. Nam! Fordi jeg fortjener det, tenker jeg vi sier. 

Dagene bare går i ett, og på fritiden ligger jeg på sofaen og snorker. Kanskje ikke hele tiden, men i hvert fall hver dag denne uken. Ble en nesten tre timers dupp på meg isted, men hallo. Det er tross alt fredag og fri i morgen 🙂 Dagen skal jeg kanskje bruke på å dra til mamma i Levanger en tur. Hun har vært tre uker på Malta, så hvis jeg drar, så skal hun få streng beskjed om å ha på seg kjeledress. Hun blir nemlig svart, og jeg er LIKbleik. Eventuelt at vi begge går i kjeledress. Det er bare meldt 19 grader i morgen. For oss i Trøndelag som er så vant med 30 grader dag inn, dag ut, så er 19 grader frrrreezing. 

I skrivende stund sitter jeg å ser på gamle bilder fra ulike turer. Fant en video fra flyet fra London til Værnes. En mann over høytaleranlegget sier cabin crew be seated for landing eller noe sånn. Så tar det et par sekunder før jeg bare: Han sa Cabin crew we see the problem!?!? Og Lene bare.. Tror ikke de ville utlyst det over høytaleranlegget hvis det hadde vært tilfelle. Også ler vi, hun av meg, jeg av nervøsitet. Haha!

Gleder meg sønder og sammen til Filippinene om en måned og fem dager 🙂 Det kommer til å bli helt magisk! Skal ikke skryte på meg at flyskrekken er særlig mindre enn før. Det hjelper ikke på med flystyrter og flyforsvinninger, men alle forstår at flykatastrofen i går var ren og skjær uflaks for Malaysian Airlines. Men det skjedde! Og det er nesten samme rute som jeg har tatt tidligere, altså til Thailand to ganger. Det er sykt å tenke på. Så tilfeldig er det altså. Tviler sterkt på at noen om bord på flyet hadde tenkt tanken om at noen kunne finne på å skyte ned flyet. Eller i det heletatt at det kunne styrte. Det er så forferdelig tragisk. singapore Airlines som vi skal ta, var 25 km unna flyet da det ble skutt ned. 

Det som utrolig nok ikke skremmer meg, er tyfonen på Filippinene. Jeg vet ikke hvorfor, men kanskje jeg bare ikke helt forstår omfanget, til tross for at jeg har sett hva tyfoner kan gjøre. Jeg gruer meg mer til en eventuelt innenlands flytur fra Cebu til Palawan. Klarer jeg det, så skyver jeg alle grenser så inni h. Det må være en av mine livs største utfordringer frem til nå. Tro det eller ei. Et flyskrekk-offer som meg er livredd fly som i lange tider har vært svartelistet i Norge. Men nå er vi ennå usikker på om vi reiser til Palawan eller om vi holder oss i Cebu-området. Det eneste vi vet er at vi skal sove to netter ved SAS Raddison Blu i Cebu City, for så å reise til Malapascua på nordsiden av Cebu. 

Femstjerners hotell med gratis drikke og mat hele dagen og kvelden 🙂 Iiiih, gleder meg! En av Filippinenes største shoppingsenter ligger få meter unna. 

 

Etter to netter drar vi hit – Malapascua. Jeg tviler egentlig sterkt på at noe kan måle seg meg Koh Lipe, men. . . Dette ser ganske allright ut. 

 En hel uke blir vi her 🙂 Så får vi se hva været og skjebnen fører oss mot resten av turen. Greit å ta det litt på sparket også, synes jeg.

Koh Lipe #Nofilter! Sett noe så fint. Jeg dåner av denne plassen! Regntid du liksom. 

 

Men om noen kan enten anbefale El Nido eller Bohol, så takker jeg på forhånd! Som sagt, den innenlandsflyvningen føler jeg litt på altså.

SHE´S THE MAN

Okei. I dag var jeg innom én eneste klesbutikk. Herreavdelingen på H&M. jeg og søstersen var med pappa for å handle klær etter en god middag på Khao Thai. Til og med på en herrebutikk går jeg ut med en pose i nevene. Hva er galt med meg? Men genseren var bare så utrolig fin. Tenkte med engang at jeg skulle kjøpe den til Anders, men de hadde ikke størrelsen hans. Jeg kunne ikke gå ut av butikken uten den. Så, hvorfor ikke bare kjøpe den til meg selv? 

Alle tre kom ut med en handlepose. Også Silje kjøpte en T-skjorte til seg selv. Kjøpkjøpkjøp, som pappa brukte å si når vi nevnte shopping i gamle dager. Med en irritert undertone, vel og merke.



Jeg kjøpte den i størrelse medium, siden det var det eneste de hadde igjen. Temmelig liten i størrelsen vil jeg påstå. Den kostet 249,-. Vel verdt! Enda finere i virkeligheten synes jeg. Kan være utrolig kul til skikkelig hullete bukser og pumps kanskje? Men det blir passe flaut om jeg går meg på en mann med samme overdel. Vet ikke om det blir verst for meg eller han i så fall 😉 Tipper sistnevnte kanskje.

Ellers kan jeg jo fortelle at Luis kom på døra samme natt som han ble angrepet av hunden. Takk Gud. Det luktet skikkelig bjørketre av han, så jeg har en anelse om at pusen har sittet i treet i sikkert 13-14 timer. Hunden har jeg heldigvis ikke sett noe mer til. 

Ellers er dagene travle, men i helga skal jeg slappe helt av og ta livet bittelitt med ro. Muligens finne på noe med kjæresten min som jeg ikke har sett mye av siste måneden. 

I går var jeg på Solsiden sammen med vakreste Siri Kristine. Vi har ikke møttes på i hvert fall over ett år. Supertrivelig! Kunne lett ha hatt et døgn eller to til for å snakke “ferdig”. Vi spiste middag på Una. Jeg pizza Ventricina, og Siri prøvde dagens pasta. Strålende fornøyd begge to. Anbefaler Una for dere som ennå ikke har vært der. Det er på høy tid. Ingrediensene er fraktet fra Italia direkte til restauranten på Solsiden. Vi fant ut at til tross for at det var mandag, så ble vi sittende og drikke et par glass vin og kose oss i tre-fire timer. Været (og livet) er til for å nytes når det først kan. 

 

Men nå skal jeg se ferdig en dokumentar om Gaddafis hemmelige liv. 

ZZzzZzkrives.. 

 

UT MOT HAVET

Hei!

I går hadde jeg en super frilørdag med masse sol, hav og strand. En perfekt sommerdag i vakre Trøndelag 🙂 Vi dro til Åfjord og kjørte båt til både Stokkøya og Asen. 

Anders kjøpte seg fridykkerutstyr til helga. Det kom faktisk godt med 🙂 Dykking i Trøndelag er vel noe annet enn Koh Lipe med rosa korallrev og gule, grønne og blå fisker. Men han så både krabber, torsk og sjørret. Det er jo kult det også, synes jeg. En morsom opplevelse ifølge han selv. Ble nesten litt sjalu. Ikke at jeg vil investere flere tusen i utstyr, men 😉

På Stokkøya spiste vi mat og drakk “hjemmelaget brus”. Det var veldig fullt og omtrent den travleste dagen i året på grunn av festivalen samme helg. Både Stage Dolls og Atle Pettersen sto visstnok på scenen 🙂 Liker Stokkøya! Det er så… Økologisk og hjemme-aktig der. Minner meg generelt på Fosen. Det er ikke en dårlig ting, akkurat 😀 Home ♥♥

Så fint! 🙂

 

Noen spiste reker, mens andre spiste fiskesuppe og pasta bolognese. Foccaciabrødet vi fikk ved siden av var fantastisk godt. Sprøtt, salt og helt nybakt. Med aioli, selvfølgelig. 

 

På kaia sto det forresten to karer og tilberedte kamskjellene de hadde dykket ned til 20 meters dyp for å finne. Herlighet, det er jo genialt med selvfanget mat, altså noe annet enn bare ren fisk, mener jeg. Stas å servere til gjester sikkert. 

Hadde med oss Wilson også. Wilsoooooon! For dere som har sett Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen. Nesthovedrollen er nemlig hans beste venn på den øde øya, nemlig ballen Wilson. For joda, vi var innom to butikker. Coop Prix og sportsbutikken i samme “senter”. Vi kom begge ut med en handlepose hver. Anders kjøpte denne volleyballen, og jeg kjøpte meg en utrolig kul løpeshorts fra Nike. Til og med i Åfjord shopper jeg. . . . . Rehab.

 

På Asen fikk jeg meg en liten aha-opplevelse. Jeg har i 15 år lurt på hvilken øy jeg var på da jeg, pappa, farmor og flere i familien dro på dagstur en gang på 1800-tallet. Omtrent, i hvert fall. Den eneste jeg husker er en idyllisk øy med et fyr, langt borte fra land. Og sannelig, Asen var tydeligvis øya. Jeg kjente meg plutselig igjen. Gode barndomsminner :)) 

 

Det begynte å dundre i himmelen, og havet ble litt mer urolig enn det var da vi kom. Så sent som klokken 19.00 var vi på land i Åfjord igjen. En utrolig fin dag på havet, må jeg si. Godt selskap, god mat, fortryllende natur og ikke minst en sol som steika omtrent hele turen ♥

Turens søteste: 

 

Turens sinteste:

Haha. Han var like streng som han ser ut til. Dette må nok være svanefar. Han gikk rett mot bilen og begynte å hakke løs. Bokstavelig talt. En vakker, men tøff krabat som befant seg i en hage sammen med en mammasvane og tre søte små. Altså, den “stygge andungen”? For noe tull. Har du sett noe så søtt som disse små tassene? 

Vi kjørte hjem til byen i går kveld, og senga fant jeg tidlig. Nesten litt for tidlig. Viktig å lade opp til en ny jobbdag. Dessuten gjør sjølufta meg meget døsen. Ble verken potetgull, rødvin eller TV-kos i går nei. Jeg sovnet lenge før tolv. #Gammelkjærring

Jeg vet ikke hva jeg skal si om været om dagen jeg ass. Det er helt SYKT! Solnedgangene like så 🙂 Blir så fascinert av denne verden vi bor i. 

 

Nå skal jeg se ferdig VM-finalen! HEIA ARGENTINA! 

JÆVLIG START PÅ EN FIN DAG

Onsdager altså. Ikke bare er det lillelørdag, men det er dagen hvor ny episode av både Pretty Little Liars og Real Housewives of New York kommer ut. Det ekke verst i et tristkjeksliv som mitt er. Men dagen startet virkelig ikke bra, og en ekkel følelse sitter langt inni meg fortsatt. 

Jeg bruker å ta buss til jobb hver morgen. Jeg har altid ekstra god tid fra jeg drar til jeg starter på jobb, og i dag mens jeg sto og ventet på bussen, kom en løs, stor hund labbende. Tydlig uten en eier på slep, så jeg skjønte raskt hvilken hund det var, og at den hadde stukket av fra buret sitt. Jeg koblet raskt at begge kattene var ute, og etter flere minutter uten at bussen kom, bestemte jeg meg for å gå opp igjen, nettopp for å kunne få inn kattene. Hunden er nemlig naboen sin hund, en stor, jakthund, jeg tippet husky-ish, men det er en annen rase. Likevel ser den litt ut som en ulv. Ikke superbegeistret for hunder som er store siden jeg aldri har vokst opp med hund og er dermed usikker på dem. 

Jeg kom meg hjem og så raskt Luis fra verandaen inne i skogholtet like ved. Jeg prøvde å få han inn, men han bare sto der og så på meg. På en-to-tre, kom søren meg hunden luskende rundt hushjørnet, og på enda raskere tid, hadde han fått øye på Luis. Han spurtet rett i mot han, og jeg hørte at de var i kontakt. Katten freste, hunden hylte og det ble et realt rabalder. Jeg hylte jeg og, bare så det er sagt… Jeg var virkelig helt sikker på at det var siste gang jeg så Luis i live. Med hjerte i halsen ble jeg øyenvitne til at han med nødskrik kom seg opp i et tre. Langt opp. Herregud. Hunden var ganske vill, og gikk rundt treet og forlot ikke plassen. Jeg prøvde febrilsk å få tak i eieren, som jeg aldri har hilst på. Visste bare adressen, så etter lang tid fikk jeg kontakt på telefonen, og fikk fortalt at hunden var løs. De var ikke hjemme, men kjørte likevel hjem for å få hunden inn.

Jeg klarte å jage bort hunden fra treet, og etter mye om og men, klarte jeg å manne meg opp til å hente mat og lokke det store dyret bort fra oss. Jeg tok tak i han, en “unghund”, og holdt han lenge før jeg bestemte meg for å ta jobben med å få han inn i inngjeringen hans i egne hender. Jeg skulle jo på jobb, og hadde allerede mistet to busser (det er sommertid, og cirka ingen busser går). Ville helst se han innelåst før jeg forlot Luis igjen. Han oppførte seg pent mens jeg holdt i han, rullet rundt i grus og plen, og var tydelig fornøyd med å komme seg ut. Hehe. Jeg skjønner jo den, men var likevel litt sint, men enda mer nervøs for at han skulle glefse tak i meg. Jada jada, hallo, jeg vet, katt og hund. Sånn er det bare. 

Jeg kunne ikke vente lenger på eieren, og tok igjen døra (og låste) til det jeg trodde var inngjerdingen. Luis satt fortsatt i samme tre da jeg dro på jobb etter 30-40 minutters “kamp” med å fange hunden. Jeg vet eieren var på plass ikke veldig lang tid etter jeg dro, men da jeg kom hjem i dag så jeg ikke et eneste spor etter Luis, bare Charlie satt på verandaen og ville inn. Det er veldig sjeldent at det ikke er begge to. 

Jeg gikk bort til naboen isted, og han fortalte meg at hunden hadde kommet seg ut igjen etter jeg fikk han inn. Det var nemlig ikke selve hundeinngjerdingen jeg slapp han inn i, men jeg hadde uansett ikke tid til å undersøke det godt nok der jeg var over 40 minutter på ettertid. Liiiitt viktig å komme tidsnok på jobb også. 

Så hunden har igjen vært ute, og gudene vet hva som har skjedd, om han eventuelt har fått tak i Luis igjen. Hunden er jo en hardbarka jakthund, og katter og høner var visstnok på “jaktlista” ifølge eieren. 

 

Jeg har kisset og kisset, men ingen tegn til lille Luis fortsatt. Jeg krysser virkelig fingrene for at han dukker opp iløpet av kvelden. Han må jo være vettskremt, stakkar! Hvis han fortsatt lever, da. Dette er det verste med å være dyreeier,den følelsen av å ikke vite hvor dyret er, eller om dyret har det bra. 


Lille Luisen min <3

 

Kom hjem. Mamma er bekymret. 

 

 

FRI FOR KALORIER

Jeg kom hjem med dundrende hodepine etter å ha drukket null ml drikke og spist én eple på jobb i dag. Det var lurt… Men i blant blir man så oppslukt i arbeidet at man glemmer helt å både drikke og spise. Det er virkelig godt å jobbe når man er i en “skrivemodus”. Og den kan heller ikke avbrytes for da er du tilbake på scratch og kommer ikke ordentlig i gang igjen. Tror flere kjenner på den, hvis jeg ikke tar helt feil. 

Først klokken halv sju entret jeg dørstokken her hjemme. Tidligere på dagen fikk jeg tekstmelding fra en leveringsmann som hadde lagt to pakker til meg i garasjen. Jeeei. Visste jo straks hva det var. To pakker fra IHerb 😀 Elsker den nettsiden, og det er altfor fort gjort å bli hekta. Men, det er nå i hvert fall stort sett sunne, naturlige, økologiske og sukkerfrie ting og tang som kan kjøpes, og da gjøres det jo med litt ekstra god samvittighet. Eventuelt litt mindre dårlig samvittighet, mente jeg.

 

Denne gangen har jeg handlet mye av det som har fått gode tilbakemeldinger, og jeg har på to timer rukket og teste ut litt av hvert, deriblant ansiktsmaske, håndkrem, Atkinsbar og den ene dressingen. Helt villmann vettu!


Ranch-dressing, Balsamico og Bacon Ranch-dressing.

Var flink og laget meg salat til middag. Litt fordi jeg bare måtte teste dressingene fra Walden Farms. Har lest og hørt så mye om dem, og nå har jeg omtrent alle dressingene i samlinga mi. Neida, men tre dressinger og pannekakesyrupen (som om jeg spiser det. Haha) i hvert fall. Dressingene er sukkerfri, fri for karbo, glutenfri og rett og slett FRI for kalorier. Hvordan det går? I don’t know. Nesten så jeg ikke tror det. Men de smaker faktisk ikke ille i det hele tatt til at det ikke finnes en eneste kalori i de over 355 ml store flaskene. Bacon Ranch er litt søtere enn den vanlige Ranch-dressingen, noe som gjør sistnevnte absolutt best 🙂 Jeg blandet dem jeg, da. Funka fjell. 

Føler meg sunn i dag, ja! Men det skal sies at jeg gikk og snavlet fra potetgullposen mens jeg laget salaten, altså i 30 minutter 😉  Behind the scenes, you know.

 

Den ene bestillingen besto stort sett av skjønnhetsprodukter. Har tidligere bestilt ganske mye før, spesielt av merket Desert Essence. I butikkene her hjemme koster en sånn tube over 170 kroner. På IHerb koster presist likens produkt 39 (!) kroner. Sykt, hva? Dessuten bestiller jeg aldri over 200 kroner (slipper toll) eller sånn at frakten blir dyrere enn maks åtte dollar til sammen. Altså maks 50 kroner, og da tar det omkring fire-fem dager før du får det rett på døra 🙂 

1. Queen Helene Mint Julep Masque som skal være en jævelutdriver når det kommer til hudormer. Det gjenstår å se. 2. Desert Essence hand and body lotion med deilig duft av kokos. 3. Giovanni deep repair for critically damaged hair (hårkur). 3. Madre Labs håndkrem (veldig god!)

Omega-3 (200 kapsler for under 70 kroner), crushed red pepper, tacokrydder uten salt, og Atkins Chocolate Caramel Mousse Bar. Den var faktisk magisk god! Det er ingen proteinbar, men det er mindre enn ett gram sukker i den, og 120 kalorier i en bar. Greit alternativ til vanlig sjokkis for oss som tyr til det (alle vel?) 🙂

 

Så, nå skal jeg SOVE. Eventuelt ut å gå meg en tur først. I går la jeg meg klokken kvart over ni. Kan ikke huske sist, men jeg var helt skutt. Lover likedan i kveld føler jeg.

 

Snakkes.

 

#waldenfarms #sunt #livsstil #iherb #favoritter #blogger #netthandel #kalorifritt #atkins 

CROP TOP

Hello!

Jeg rakk så vidt å komme meg innendørs før himmelen åpnet seg og regnet bøttet ned. Jeg har nemlig vært å spist middag med min beste venninne i dag 🙂 Sunne som vi var, bestilte vi oss salat på San Sebastian på torget. God cæsarsalat, men hadde vært ok med litt mer grønnsaker enn bare grønne blader 🙂 Men smaken var tipp topp, og temperaturen var fantastisk. Fikk nesten sjokk da jeg gikk fra jobb og møtte varmebølgen i døra. Men på en god måte, selvfølgelig 🙂 

Nå er jeg hjemme igjen, med fyrstikker i øyelokkene for å klare å holde meg våken. Det går så vidt.

Bokstavelig talt. 

 


Dautrøtt.  Å snu feriemodus til jobbmodus var ikke bare bare. Særlig ikke med tropenatt og en villbass av en hund som sto å bjeffet cirka tre timer i strekk i natt. Vi har aldri hørt hunden før, så om han bjeffer en natt, så er det faktisk ok 🙂 Litt ok i hvert fall. Tipper eierne må ha hørt det høyere enn oss, staaakkar. Så ikveld blir det veldig tidligkveld. Gir meg selv en time til på sofaen før jeg kryper til sengs og lader opp til en ny jobbdag. 

 

 

Var innom H&M en dag her. De har fått inn de fineste og enkleste crop-toppene jeg har sett på lenge. Kjempefin til både bukse og skjørt! Koster hele 49 kroner også. Løp og kjøp 🙂 Jeg kjøpte en i svart og en i mørkegrå.

 

 

 

Skrives!