Sist vi laget kyllingsalat til middag var det muligens snø ute. Med andre ord, det er et par måneder siden. Selv om vi lager mest tacosalat her hjemme, så er denne salaten minst like god med det tilbehøret vi bruker å ha.
300 gram kyllingfilet
En halv agurk
En paprika
En rødløk
En boks mais
En halv boks cherrytomater
En pose baby leaf salatmix
Naanbrød (Vi brukter de med koriander og hvitløk)
Hot tacosaus
Magerkesam
Gresk dressingmix (De i poser)
Et par never med fusilli
Mini-grissini
Diverse krydder (Vi bruker karri, hvitløk, paprika, rosmarin, salt, pepper og chili) og soyasaus til kyllingen når den stekes
Dere trenger vel ikke fremgangsmåte?
I så fall, kutt alle grønnsakene og kyllingen. Stek fileten og krydre godt. Kok pasta og stek naanbrødene. Miks sammen. Voila. Finito. Ferdig.
Denne salaten er virkelig god og har masse smak. Burde hatt den fast på ukesmenyen faktisk. Burde burde..
Ååå denne hørtes utrolig god ut! skal virkelig prøve den 🙂
så kjempe godt ut 🙂
Ååh, hørtes kjempe godt ut!! Trur eg må prøve ut oppskrifta på salaten 😀